Al 10 jaar het vertrouwde adres voor: Belastingzaken,  Belastingaangiftes, Loonadministraties, Bedrijfsadministraties, Jaarrekeningen, Dienstverlening en Begeleiding.

Wij ontzorgen, u onderneemt.

Onze missie

Tax Consultants en Belastingadvies B.V. helpt klanten zorgeloos ondernemen. Door klanten optimaal te ontzorgen van administratieve en fiscale werkzaamheden en werkt samen aan het succes van uw onderneming.

Wij kijken over de grenzen van ons vakgebied heen en spreken daarbij de taal van de ondernemer en voelen mee met hun dagelijkse beslommeringen. Wij bezitten de kennis en ervaringen om tot doeltreffende oplossingen te komen, zowel op het gebied van accountancy als fiscaliteit. Daarnaast denken wij met u mee op het gebied van strategische, bedrijfseconomische en organisatorische probleemstellingen en helpen u verder in de groei van uw onderneming. 

Of het nu gaat over het opzetten van administraties, het samenstellen en/of controleren van jaarstukken. Wij hebben de expertise in huis. Uw administratie en bijbehorende fiscale aangelegenheden zijn bij ons in goede handen. Door onze korte communicatielijnen zijn wij in staat in alle mogelijke opzichten flexibel op te treden. Dit betekent voor u dat u altijd te maken heeft met een vast contactpersoon dat altijd op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen uw organisatie. Onze dienstverlening richt zich op het midden- en kleinbedrijf. Zo zijn wij er ondernemer voor startende- en gevestigde ondernemers, freelancers, zzp’ers, stichtingen, verenigingen en particulieren.

Onze visie

Samenwerken begint in onze visie in het voortraject. Als op dat moment alle experts om tafel zitten, alle kennis wordt gedeeld en alle activiteiten goed op elkaar worden afgestemd, is de kans op succes groot. Tax Consultants en Advies BV laat zich het best omschrijven als organisatie die kwaliteit, vertrouwen en persoonlijk contact als basis heeft voor de samenwerking.